Friday, November 21, 2008

Sunday, November 16, 2008

Waiting on the world to change




Recomand piesa John Mayer - Waiting on the world to change

Adobe CS4 Trial


Adobe pune la dispozitia doritorilor un
trial Adobe CS4 valabil pentru 30 zile.

Pentru a descarca programul este
nevoie de crearea unui cont (gratuit).

Link.

Thursday, November 13, 2008

Roxy Flame



Florea Sebastian Photography




BadOrGood.com va prezinta Primul Portret




Dupa 6 ani de la infiintare, site-ul BadOrGood.com are placerea sa va invite la prima intalnire oficiala a comunitatii Badorgood. In speranta ca vom petrece cateva ore frumoase impreuna am pregatit un program sa speram atractiv. Avem de toate, vin bun, expozitie, muzica, carti, invitati speciali, slideshow-uri, prieteni si un site nou.

- Expozitia este una membrilor badorgood.com, o selectie de portrete reusite, publicate de-a lungul timpului pe badorgood.com.

- Invitatii: Petrut Calinescu, Mircea Gherase, Bogdan Croitoru, Mihai Moiceanu, Voicu Bojan, Andrei Pandele, Vasile Dorolti, Gicu Serban, Silviu Ghetie, Egyed Ufó Zoltán) ne-au pregatit cateva imagini, proiecte personale, pe care le vom viziona in sala de proiectii.

- Prezentarea noului site badorgood.com, reteaua sociala a fotografilor din Romania.

- Prezentarea albumului 7zile - "7 ani in Maramures"

Va asteptam la Sibiu, Sambata 6 decembrie ora 14.00 la Centru Cultural Habitus aflat la subsolul Bisericii Catolice din Piata Mare. (intrarea este prin Piata Mica) !




* Sponsorii intalnirii: F64 Studio, AME Design
www.badorgood.com

Wednesday, November 12, 2008

Johnny Boy


Vali Barbulescu tine primul lui seminar de fotografie cu tema 'Portret Fashion'


Luni, 17 noiembrie, incepand cu ora 17.00, Dj-ul Vibe FM Vali BARBULESCU sustine primul lui seminar de fotografie, cu tema „Portret fashion” la sediul magazinului F64. Menirea acestui seminar este de a aduce impreuna fotografi de fashion, care isi vor impartasi din trucurile folosite in realizarea fotografiilor portret de fashion. Toti cei interesati sa participe la acest eveniment, se pot inscrie trimitand doua fotografii la portret@f64.ro. Dintre acestia, vor fi selectati 30. Nu exista costuri de participare.

Vali Barbulescu a capatat pasiunea pentru fotografie acum trei ani. Desi nu a urmat niciun curs de fotografie, a dovedit ca este un adevarat artist fotograf si a realizat editoriale in unele din cele mai bune reviste glossy din Romania: In Style, FHM, Maxim, Eve.


Cateva dintre fotografiile lui Vali BARBULESCU pot fi vazute in galeria foto de AICI.

Via F64


Sunday, November 9, 2008

Echilibru-Dezechilibru / Balance-Unbalance





Second assignment at my photography course


Si dupa multe discutii, am constatat (cursantii) ca de fapt pozele echilibrate sunt dezechilibrate, si viceversa. Constat, ca si fotograf e greu sa faci o poza dezechilibrata.

Saturday, November 1, 2008

Traffic Greu


Vezi Orange


Sunt unul dintre finalisti concursului foto "Vezi Orange 2008"
Daca va place poza o puteti vota aici.
Va multumesc.